Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Beschermende kleding online kopen

Beschermende kleding

Beschermende kleding is essentieel in het voorkomen van de verspreiding van virussen en bacteriën. Het zorgt ervoor dat er geen spatten van lichaamsvloeistoffen op uw lijk komen. Door beschermende kleding te dragen, beschermt zorgpersoneel zich tegen besmetting met virussen. Beschermwereld biedt u een ruim assortiment aan beschermende kleding. Zo heeft u de keuze uit diverse soorten wegwerpschorten. De beschermende kleding is van uitstekende kwaliteit.

Beschermende kleding met logo

U kunt er voor kiezen om de beschermende kleding te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo of slogan. Door uw beschermende kleding te laten bedrukken, is het makkelijk zichtbaar voor hulpverleners en patiënten tot welke afdeling of ziekenhuis een medewerker behoort. Het verschilt per product of een specifiek artikel van de beschermende kleding bedrukt kan worden of niet. Door de beschermende kleding te bedrukken, kunt u de kleding makkelijk personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. U genereert bovendien op deze manier ook nog eens extra naamsbekendheid voor uw bedrijf. Wanneer uw beschermende kleding bedrukt is met uw naam, tekst, logo en/of slogan zal uw bedrijf langer blijven hangen.

Beschermende kleding bestellen

Wanneer u ervoor kiest om de beschermende kleding te bestellen, beperkt u het risico op besmetting met virussen enorm. De besmettende kleding is ideaal om uit te delen aan zorgpersoneel. Zo is de beschermende kleding zeer geschikt voor medewerkers op de intensive care, huisartsen en andere takken in het ziekenhuis. Daarnaast is de beschermende kleding ook perfect voor ander zorgpersoneel in verpleeghuizen, de gehandicaptenzorg en bejaardentehuizen om besmetting van kwetsbare mensen te voorkomen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.