Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Preventie artikelen online kopen

Preventie artikelen

Met preventie artikelen kunt u uw medewerkers, klanten en bezoekers beschermen tegen het coronavirus en andere virussen. Bij Beschermwereld vindt u een ruim assortiment aan preventie artikelen die beschermen tegen virussen. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van een preventiescherm. Zo’n scherm vormt een doorzichtige afscherming tussen personen in uw winkel of bedrijf. De afscherming voorkomt dat besmetting kan plaatsvinden. Zo gaat u de verspreiding van virussen tegen. Een andere manier is het gebruik van bedrukte stickers om mensen op een simpele manier duidelijk te maken dat ze afstand moeten houden. De bedrukte stickers zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om te voorkomen dat virussen zich verspreiden of om te zorgen dat mensen afstand houden om de privacy te kunnen bewaren. Met de stickers kunnen daarnaast ook looproutes aangegeven worden. Door bedrukte stickers te gebruiken, beïnvloedt u gemakkelijk het gedrag van uw klanten of medewerkers en zorgt u ervoor dat de hygiëne op orde is.

Preventie artikelen bedrukken

De preventie artikelen kunnen eenvoudig bedrukt worden met uw naam, tekst, logo of slogan. Zo maakt u de boodschap om veilige afstand te houden net wat persoonlijker. In ons assortiment vindt u ook raamstickers. Deze zijn perfect geschikt om te bedrukken met alle corona maatregelen die gelden in uw bedrijf. Zo weten uw klanten en medewerkers dat zij veilig bij u naar binnen komen. De bedrukking met logo zal ervoor zorgen dat uw bedrijf langer blijft hangen bij uw klanten.

Preventie artikelen bestellen

Bij Beschermwereld kunt u makkelijk en snel de preventie artikelen met bedrukking bestellen. Door deze preventie artikelen te bestellen, zorgt u ervoor dat uw bedrijf ook met extra veiligheidsmaatregelen kan blijven draaien. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. U kunt altijd contact met een van onze medewerkers opnemen als u nog vragen of specifieke wensen heeft.