Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

RVS desinfectiezuilen online kopen

RVS desinfectiezuilen

De RVS desinfectiezuil is het ideale middel om ervoor te zorgen dat mensen hun handen eenvoudig en regelmatig kunnen desinfecteren. De desinfectiezuil is een flexibele paal die overal makkelijk geplaatst kan worden. Onze desinfectiezuilen beschikken over een pedaal bij de voeten. Op deze manier hoeft het pompje van de handgel niet aangeraakt te worden. Dankzij het materiaal dat volledig bestaat uit RVS, kan de desinfectiezuil zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bij Beschermwereld vindt u een ruim assortiment aan desinfectiezuilen en desinfecterende handgel. De handgels bestaan uit 70% alcohol en zijn daarom uitstekend geschikt om bacteriën en virussen te doden.

Desinfectiezuilen zijn onmisbaar

Desinfectiezuilen zijn in deze tijd onmisbaar. Desinfectiezuilen zorgen ervoor dat iedere burger, werknemer of reiziger onderweg snel en gemakkelijk de handen kan desinfecteren. In de huidige corona crisis is een goede handhygiëne nog nooit zo belangrijk geweest. De desinfectiezuilen zijn ideaal om te plaatsen op drukkere plekken, zoals een vliegveld of treinstation. Het grote voordeel van de desinfectiezuilen is dan dat mensen met gedesinfecteerde handen het vliegtuig of de metro instappen. Hierdoor wordt de kans op verdere verspreiding van het corona virus geminimaliseerd. De desinfectiezuilen kunnen al vanaf één stuk besteld worden.

Desinfectiezuilen bestellen

Bij Beschermwereld kunt u makkelijk en snel de RVS desinfectiezuilen bestellen. Door deze desinfectiezuilen te bestellen, zorgt u ervoor dat uw bedrijf met extra veiligheidsmaatregelen kan blijven draaien. Door de inzet van desinfectiezuilen, gaat u de verdere verspreiding van het corona virus tegen. Op deze manier draagt u de boodschap uit dat u geeft om de gezondheid van uw werknemers en relaties. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.