Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Veiligheidsbrillen online kopen


Veiligheidsbrillen online kopen

Naast een mondkapje en handschoenen zijn veiligheidsbrillen net zo belangrijk voor de persoonlijke bescherming tegen bateriën en virussen. Bacteriën en virussen verspreiden zich namelijk niet alleen via de handen maar ook via de ogen. Om te voorkomen dat u besmet raakt is het verstandig een gecertificeerde veiligheidsbril op te zetten.

Onze standaard veiligheidsbril is CE gecertificeerd, kan niet beslaan en kan over een bestaande bril gedragen worden. De bril iriteert niet en is gemaakt van flexibel vinyl. In combinatie met de elastische band is het draagcomfort groot. Naast de standaard bril hebben wij ook een scherm en een spatbril. Het scherm beschermt het gele gezicht en de spatbril beschermt vooral de ogen. Onze brillen zijn te bestellen vanaf 250 stuks en hebben standaard een levertijd van 2 weken.

Indien u niet zeker weet welke bril u moet bestellen neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u adviseren welke bril u nodig heeft. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan.