Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Veiligheidsbrillen online kopen


Veiligheidsbrillen online kopen

Veiligheidsbrillen

Naast een mondkapje en handschoenen zijn veiligheidsbrillen net zo belangrijk voor de persoonlijke bescherming tegen bacteriën en virussen. Bacteriën en virussen verspreiden zich namelijk niet alleen via de handen, maar ook via de ogen. Om te voorkomen dat u besmet raakt, is het verstandig om een gecertificeerde veiligheidsbril op te zetten. Onze standaard veiligheidsbril is CE gecertificeerd, kan niet beslaan en is geschikt om over een bestaande bril gedragen te worden. De bril irriteert niet en is gemaakt van flexibel vinyl. In combinatie met de elastische band is het draagcomfort erg hoog. Naast de standaard bril hebben wij ook een scherm en een spatbril is ons assortiment. Het scherm beschermt het hele gezicht en de spatbril beschermt vooral de ogen. De veiligheidsbrillen kunnen besteld worden vanaf 250 stuks en hebben een standaard levertijd van 2 weken.

Veiligheidsbrillen zijn onmisbaar

In tijden van een virus epidemie, zoals nu met het corona virus, zijn veiligheidsbrillen onmisbaar. Bij Beschermwereld vindt u een selectie aan de beste kwaliteit veiligheidsbrillen die bedoeld zijn om u zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het corona virus. U bent er bij ons van verzekerd dat alle brillen voldoen aan de gestelde eisen. Zo kunt u de juiste kwaliteit veiligheidsbrillen aanbieden aan al uw werknemers en relaties.

Veiligheidsbrillen bestellen

Bij Beschermwereld kunt u eenvoudig en snel de veiligheidsbrillen bestellen. De zoektocht naar de perfecte veiligheidsbril voor u start bij ons op de website. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van ons van tevoren altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.